dilluns, 16 de juliol de 2012

Avançament de les novetats de tardor

En plena canícula estival les editorials ultimen els preparatius per les novetats que gaudirem a la tardor i l'hivern. A més del petit tren del que ja us vaig parlar, apareixeran a Baula dos nous títols dels quals sóc autora. En aquest cas torno a col·laborar amb en Subi, que és l'il·lustrador -- de tots els que conec -- que més adient em sembla per reflectir l'aire festiu, familiar i tradicional que persegueixo amb les històries d'en Sebastià Panarra. Mai no li agrairé prou a la meva amiga Roser, que me'l va donar a conèixer, que fes així possible l'inici d'aquesta col·laboració. 

Un dels llibres és un nou lliurament de la col·lecció "Els contes del follet". És una tradició de tardor. Endevineu quina?



L'altre és un llibre del mateix format que Festes i tradicions de tot l'any, però aquest cop recollint el vessant gastronòmic de les festes. El menjar no és un tema restringit a les cuines i les taules, és un fet cultural que transcendeix la funció nutritiva. Com va dir Plutarc, "No seiem a taula per menjar, sinó per menjar junts".
El llibre el prologa en Pere Tàpias i aquí van tres imatges per anar obrint boca.





Tinc moltes ganes de poder-vos comunicar oficialment els títols, mostrar-vos les portades i parlar-vos d'ells una mica més. Això serà passades les vacances. Acabeu de passar un bon estiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada