diumenge, 14 d’abril de 2013

La revista Faristol ressenya Menjars tradicionals de tot l'any




La revista Faristol, del Consell Català del Llibre per a Infants i Joves, ha valorat amb 4 estrelles (la màxima puntuació) el meu llibre Menjars tradicionals de tot l'any: el calendari festiu-culinari per a totes les edats.

Aquesta és la crítica:

Baula edita, per a pares i mestres, una bona eina nutricional (amb estil narratiu d’aventura màgica) per apropar la quitxalla als costums i festivitats de la cuina catalana. El pròleg proper de Pere Tapias (cantant i gastrònom) es completa amb un recull d’històries divertides i imaginatives d’Elena Ferro sobre la tradició culinària a les nostres terres. En Sebastià Panarra, follet de les festes, fa de portaveu als diversos contes, i ens convida a participar-hi amb un somriure i un «Veniu?» optimista. Les il·lustracions de Subi acoloreixen, amb lleugeresa i simpatia, menjars, olors i sabors de cada estació de l’any (tardor, hivern, primavera i estiu). Una acurada i innovadora proposta editorial per obrir camins i oferir a qualsevol lector (petit i gran) tot un mar de receptes per elaborar i compartir.

Matilde Portalés

1 comentari:

  1. Moltes felicitats per aquest llibre. Preciós il·lustracions i contingut,
    El vaig posar en el Sant Jordi 2013
    Gràcies!!

    Et deixo l'enllaç:
    http://cuinacinc.blogspot.com.es/2013/04/dracs-princeses-roses-llibrespost-sant.html

    ResponElimina